Wie zijn wij?

Wij zijn Jan en Annemiek Pul. Samen met de kinderen wonen we op de mooie boerderij De Woerd. De boerderij is al een aantal decennia niet meer in gebruik als boerderij, maar de prachtige tuin eromheen en de ruimte in en om het huis  bieden veel mogelijkheden. Samen met een deskundig team van medewerkers en vrijwilligers bieden we liefdevolle zorg aan jongeren die even wat meer nodig hebben op hun levensweg.

De basis van ons leven en van de zorg op de boerderij is ons christelijk geloof. We vinden het fijn om anderen te helpen en voor hen te zorgen.  Daarnaast zijn we graag buiten bezig met de planten en de dieren.

Annemiek: Ruim zestien jaar heb ik met veel plezier gewerkt in het voortgezet onderwijs als docent scheikunde. In die periode ben ik mentor geweest van veel leerlingen met en zonder extra bagage. Daarnaast hebben we als gezin vanaf juni 2015 ervaring met pleegzorg. In de zorg voor jongeren komen mijn organisatorische vaardigheden goed van pas. De combinatie van mijn ervaring heeft in 2020 geleid tot het EVC-certificaat HBO jeugd- en gezinsprofessional en een SKJ-registratie (nr. 140027051). Mijn vaardigheden en mijn ervaring in onderwijs en jeugdzorg zet ik graag in op de onderwijs-zorgboerderij. 

Jan: Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven. Daarnaast ondersteun ik op de boerderij in de zorg en ben ik verantwoordelijk voor de financiële en zakelijke kant van onze onderneming. 

 

Medewerkers:

Mijn naam is Sannah van Lagen. Ik woon in het kleine dorpje Achterberg. In mijn vrije tijd vind ik het heerlijk om buiten te zijn. Ik speel graag spelletjes en houdt van handwerken en puzzelen.

Ik heb mijn opleiding Social Work, met als uitstroomprofiel jeugdzorg, bijna afgerond en hoop dan mijn SKJ-registratie te ontvangen. 

Vanaf januari 2023 werk ik met veel plezier op de dagopvang bij De Woerd. Ik werk op maandag- dinsdag- en woensdagochtend en op vrijdag de hele dag op de dagopvang. Het kleinschalige op De Woerd sprak mij gelijk aan. En dat ik de christelijke levensovertuiging kan delen vind ik fijn.

De middagen dat ik niet op de zorgboerderij ben, werk ik bij een gezin bij mij in de buurt op pgb-basis.

 

De Woerd Zorg werkt samen met:

Mijn naam is Geertrude. Ik ben getrouwd en moeder van drie kinderen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en maak ik een wandeling. Ik houd van (het maken van) muziek en creatief bezig zijn. In 2014 ben ik afgestudeerd als orthopedagoog en heb sindsdien ervaring opgedaan in de jeugdzorg en de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Vanaf de komst van onze kinderen ben ik nog twee dagen per week werkzaam als orthopedagoog bij Fides Hulpverlening in Barneveld en in die rol betrokken bij de onderwijs-zorgboerderij. Ik denk mee, adviseer en geef richting met het oog op de ondersteuning van de jongeren. Ik voel mij verbonden met De Woerd en onderschrijf dan ook van harte de (christelijke) visie die daar in praktijk vorm gegeven wordt.

Ik ben Hannie van der Poel, getrouwd en woonachtig in het midden van het land, in Ede. Ik houd erg van (klassieke) muziek, gezelligheid en sportieve activiteiten. Ik zit zelden stil en ben zeker te porren voor spontane ideeën. Na mijn Pabo heb ik de master Speltherapie gevolgd. Naast mijn werk als sociaal pedagogisch medewerker bij de Woerd, ben ik bezig met mijn eigen praktijk.

Bij de Woerd ben ik met enige regelmaat betrokken bij de dagopvang. Als het nodig is, spring ik bij om Annemiek te ondersteunen en soms ook te vervangen. Wat mij aantrekt in het werk van De Woerd is de zorg op maat voor jongeren die dat nodig hebben. Er wordt gekeken naar kansen in plaats van beperkingen, waarbij de christelijke levenshouding het fundament is.